Interieurreiniger

Interieurreiniger van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger voor het reinigen van interieuren.
Het heeft een passieve ontsmettende werking en geeft een streep loos en schoon resultaat.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Openbare gebouwen – restaurants – scholen – recreatie

Sanitairreiniger

Sanitair reiniger van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger voor het afbreken van organische verbindingen in CO2 en water. Het verwijdert vervuiling in sanitaire ruimtes, urinelucht en stankoverlast.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Openbare gebouwen – restaurants – scholen – recreatie

Vloerreiniger

Vloerreiniger van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger op basis van biosurfactanten die zorgen voor een grondige reiniging voor alle typen vloeren. Het verwijdert vervuiling en heeft een sterke ontvettende werking.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Openbare gebouwen – restaurants – scholen – recreatie

Glasreiniger

Glasreiniger van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger en geeft een streeploos en schoon resultaat. Het verwijdert vervuiling en vet van glas en spiegels (e.d). Het glas wordt niet alleen stralend schoon, maar het blijft ook veel langer schoon dankzij de actieve micro-organismen.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Universele glasreiniger voor alle soorten glas en spiegels

Schimmelreiniger

Schimmelreiniger van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger om schimmels te verwijderen. Naast de schimmel verwijderen, verwijdert het ook de voedingsbodem van de schimmels waardoor deze zeer lang tot helemaal weg blijft.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Alle materialen met schimmel

Toiletreiniger

Toiletreiniger van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger, het verwijdert urinelucht, stankoverlast en vervuiling in sanitaire ruimtes. Het reinigt, ontkalk en verfrist. Het breekt de organische verbindingen af in CO2 en water.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Alle toiletten

Ontvetter

Ontvetter van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger. De ontvetter heeft een krachtige werking tegen vet en geeft een streeploos en schoon resultaat. Het kan veilig gebruikt worden in een voedselomgeving.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Restaurants – grootkeukens – drive-ins – kantines – zorginstellingen

RVS Reiniger

RVS reiniger van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger voor het ontvetten van RVS in keuken (e.d). RVS reiniger werkt krachtig tegen vet en vuil, en geeft een streeploos en schoon resultaat. Het kan veilig gebruikt worden in een voedselomgeving.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw RVS Materialen

Frituurreiniger

Frituurreiniger van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger die krachtig vet verwijderd binnen uw frituurpan en geeft een schoon resultaat. Het kan veilig gebruikt worden in een voedselomgeving.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Alle frituren