Voorwas Shampoo Carwash

Voorwas shampoo van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger voor de meest zware vervuiling van voertuigen. Tevens zorgt het voor een beter werkende rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI).

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Carwash installaties

Shampoo Carwash

Shampoo van Apura Products is een 100% biologische reiniger die vuil tot diep in de poriën verwijdert dankzij de biosurfactanten. Tevens zorgt het voor een beter werkende rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI)

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Carwash installaties

Velgenreiniger

Velgenreiniger van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger die moeiteloos vuil en remstof verwijdert. Tevens zorgt het voor een beter werkende rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI)

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Alle velgen van voertuigen

Bus-shampoo

Bus-Shampoo van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger voor bussen en touringcars. De biosurfactanten in deze shampoo zorgen voor een optimale dieptereiniging en beschermen de lak en bestickering.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Bussen – Touringcars

Dashboard reiniger

Dashboard reiniger van ApuraProducts is een 100% biologische reiniger voor het grondig reinigen van het interieur van je auto, boot of ander voertuig.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Alle voertuigen met dashboard

Apura Re-Fresh

Apura Re-Fresh is een 100% biologische reiniger die actief slib vervangt in rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI), waardoor deze klaar zijn voor gebruik.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Alle waterzuiveringen

Apura Keep-Fresh

Apura Keep-Fresh is een 100% biologische aanvulling voor je rioolwaterzuiveringsinstallatie. Het verwijdert organische vervuilen en zet deze om in zuiver water en CO2.

icoon-jerrycan-groen-fw 1 – 5 – 25 Liter icoon-hand-groen-fw Alle waterzuiveringen